注册天羽RO下载中心
楼主: ~鼬~

那啥?你是谁啊?

关闭 [复制链接]
頭文 发表于 2009-7-30 20:48:11 | 显示全部楼层
系论坛UP黎把7咩,睇见都觉得烦,都5知应该话个个搞事人系大男人定小男人!?莫非系TY难得一见既狗仔队成员?MY GOD~~~
真系睇见都觉得核凸,咁中意搞事就米扮嘢啦,有图有真相,米再系度好似山草药咁,UP得就UP```弱Q智!
頭文 发表于 2009-7-30 20:56:01 | 显示全部楼层

回 16楼(lhzkakashi) 的帖子

哈哈`````你顶我把7啊!
都5知你呆脑个思考方向系5系逆转噶!好Q搞笑.我好明显讲紧你啦!
我承认老鼠把口衰,但佢起码衰得黎会忍,好心你把口就收下啦,几岁小朋友啊你,真系好想叫你啊妈教育一下你.人地5出声就要死追烂打,人地同D女性有矛盾就狂叫好,都5知你乜Q心态.
不过都好噶,咁样证明你有脑极都有限,证明中国又培训到一个好似你咁Q废柴既小朋友,我代表国家表扬你.废柴万岁.很好~~~~
顺便讲句,我宁愿帮老鼠出啖气,都5同你颠,你当我頭文系边个,我永远系TY第一路人.水人是也~~~
頭文 发表于 2009-7-30 21:03:03 | 显示全部楼层

回 23楼(lhzkakashi) 的帖子

你5好5识扮识好嘛,系顶你个肺,记住``系"顶你个肺".5识就请教下人先,5好俾人顶爆个肺先识知丑.
仲有,千奇5好连个丑字都5识写.
你知啦,面系人地俾既,假系自己丢呢个道理.
继续系屋企睇你D爱情动作片啦,性关系都可以拖出黎讲,你睇5少啦,虽然呢个系好正常既生理需要,都5好幻想太多,冇益啊小朋友.打飞机可以,5要射飞机啊,射晒你都未打到佢落黎.
最后教多你次,"顶你个肺""顶你个肺",记住,系"顶你个肺"
頭文 发表于 2009-7-30 21:09:08 | 显示全部楼层
我犯贱,你吹啊``你衰得手指灵活,点啊?凶我啊?想打我啊?有种你就黎,冇种就继续系度吹水,米7扮晒大佬咁款,弱Q智,我犯贱个时你仲食紧奶啊,扑街含家铲,你老味~~~
系米想屌閪啊?黎啊,出手定出口啊?估计你都系喷口水噶啦,黎啦黎啦,继续啦!我好惊话~~~搞笑!
瓜你咬我食啊!我中意插把口入黎你阻到我?你都可以做屎忽鬼拆手咯,我5得?要问你意见?
仲有,我手指攰5攰都5使你理,我enjoy啊~~~