注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 23:06:25 | 只看该作者
good boy
 楼主| 阿蓝斯雷欧哈特 发表于 2005-7-20 15:33:57 | 只看该作者

弒神天使想单挑的留下电话。

Legend 发表于 2005-7-20 16:43:49 | 只看该作者
以上行为已经构成恐吓罪..可以向相关公安部门提出起诉.
伦伦媺媺 发表于 2005-7-20 20:46:43 | 只看该作者

哦~~~~~~~~~~

暴风¢雷 发表于 2005-7-21 00:23:08 | 只看该作者

魔盟会最串个个含家铲听住!

你自己来顺德揾我!!!你来到米来咯!!我让你5拳??无问题!!我自细吓大!卑人斩都未怕过!!就凭你??笑话!你自己带人来顺德啦!费事我晒钱!你吾翻工?你又话自己好有钱!乜你吾系做老板??悲哀!工仔点同老板斗!小心你个饭碗都无!同有钱人斗?对你无好处?知到无?仲有...你话你打我5拳我起翻身就任我打?你无甘咯胆量!到我吾单只起得身!仲可以对住你讲:垃圾!你去执蕉啦!翻你个工啦!打工仔!
Legend 发表于 2005-7-21 01:08:58 | 只看该作者
原来系顺德仔..唔怪得得把口
弒神天使 发表于 2005-7-21 02:03:19 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 12:23 AM:
你自己来顺德揾我!!!你来到米来咯!!我让你5拳??无问题!!我自细吓大!卑人斩都未怕过!!就凭你??笑话!你自己带人来顺德啦!费事我晒钱!你吾翻工?你又话自己好有钱!乜你吾系做老板??悲哀!工仔点 ...

有钱就吾洗番工?我吾似得D败家仔净系识对住台电脑嘈交囖~~我都话囖~~广州任何一个地区随时欢迎~~你眼镜是盲的?我说了N次了~~
PS:顺德?D甘捞既地方我吾会去架~~加上~~我去到有咩用?费事学上次甘去到上海咩人都稳吾到啊~~晒我时间晒我车费~~想打就广州见?要我让你几拳啊弟弟?em07
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 07:01:03 | 只看该作者

吾叫你一声大老都吾得

我打交?吾使让架!得我让人!OK?我都话你来得顺德,就揾我咯!最多我叫朋友请你食冰棒啦!!捞仔地方?我都认为你位系捞仔地方,败家仔?未定哦!到时米知道边个系丧家DOG咯!哥哥!弟弟吾使你让架!你自己话你RMB多的是,原来系打工?我以为你系富豪添,算咯!无钱就米扮晒野啦!上海!不如去远D,我迟D去移民!你自己来奥洲揾我!你自己话你钱多的是!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 07:05:06 | 只看该作者

Legend你收爹啦!

我得把口.自己来米知道啦!,我无甘得闲来广州!我费事系搭车个阵你就叫救命!我虽然吾系大人物!但..........识咯人都吾少!Legend来呀!你系广州边度!我可能得闲就来揾你单挑!吾系RO啊!RO度吾见血吾好玩,我都吾兴奋!见血先系人生第一快事!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 07:09:11 | 只看该作者

我留低地址你系米来先!

我留低地址你自己来!!!不过米话揾吾到!都米话车费贵!我话地址卑你知,你自己揾吾到就算你蠢~OK?米揾其他借口!你自己话留低地址,无话一定揾到我吧!天使哥哥!