注册天羽RO下载中心
楼主: ck767451216

[公告] 哟西。今天我终于知道TY的公会是怎么样的了。!!

楼主| ck767451216 发表于 2012-6-28 05:22:48 | 只看该作者
回复 19# zjy311

其实。阿叮爷。我真系没心点讲你咯。我觉得讲你都系洒气。因为点解?因为你应该就系贱到无敌。一路可以话人地贱。其实自己系最贱。好心你唔好感样黎。欲擒故纵拉。好傻把把戏黎噶砸。好好地地玩个游戏。居然都可以。玩到你感无敌噶。我真系唔知讲咩咯。中有。我讲到明拉。我系没公会噶。!!唔好拉人地咩风声。咩荣耀出黎。得你地会d人系守你黎套噶砸。!
衰囡 发表于 2012-6-28 08:16:07 | 只看该作者
睇到好头晕
acdcacdc1 发表于 2012-6-28 08:25:23 | 只看该作者
大家能帮忙翻译一下吗?
焚天少爷 发表于 2012-6-28 08:41:48 | 只看该作者
荣耀的能派个有文化的吗?没文化也派个有语言组织能力的好吗?
Elanne 发表于 2012-6-28 08:43:17 | 只看该作者
回复  Elanne

含家产。如果我系狗。感你地会长。系唔系狗公阿。臭seo。边7个最seo多事。都系自己 ...
ck767451216 发表于 2012-6-28 05:20

你成篇嘢唯一可以见得人果两句就系话你入左TY MVP最强公会同埋TY nomvp最强公会啦,亲,冇工会你个屎忽,扮乜嘢哦,自己罗来典噶
焚天少爷 发表于 2012-6-28 08:43:55 | 只看该作者
回复 25# acdcacdc1

翻译不了,广东的都没看懂,本来语言组织能力就有问题,他表达不清他要说的重点,加上一句话都是脏话,完全不知道他说什么。
看东西还要回帖 发表于 2012-6-28 08:50:14 | 只看该作者
睇到一头雾水,好心要打粤语就专业啲,唔好咁多错别字,真喺睇到好辛苦
sky_guoguo 发表于 2012-6-28 08:57:54 | 只看该作者
发展粤语论坛文化,粤语骂人才是激情的!!希望看不懂粤语的人请自备翻译吧!
sky_guoguo 发表于 2012-6-28 08:59:14 | 只看该作者
回复  zjy311

其实。阿叮爷。我真系没心点讲你咯。我觉得讲你都系洒气。因为点解?因为你应该就系 ...
ck767451216 发表于 2012-6-28 05:22

你老母个閪样生出你都系个閪样甘.吾该你返小学学下D语音表达能力再上来献丑啦.傻閪閪甘!
衰囡 发表于 2012-6-28 09:01:06 | 只看该作者
出租翻译