注册天羽RO下载中心

Everywhere (Michelle Branch)

英文歌詞

作詞:Michelle Branch/John Shanks     
作曲:Michelle Branch/John Shanks

Turn it inside out so I can see ]<v!7m
The part of you that's drifting over me VfdD
And when I wake you're never there (ha9
But when I sleep you're everywhere 9pc
You're everywhere CEH[n
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   F^f
Just tell me how I got this far 4(uzRx
Just tell me why you're here and who you are m
'Cause every time I look W
You're never there <f~
And every time I sleep Ib3-N)
You're always there [@2et&
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   *GR
'Cause you're everywhere to me %
And when I close my eyes it's you I see m^(_l
You're everything I know 2(8XA
That makes me believe 4
I'm not alone n
I'm not alone BiiRfM
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   vN~
I recognize the way you make me feel W<EnB
It's hard to think that 0T<~dr
You might not be real q!;<2
I sense it now, the water's getting deep +5i1b
I try to wash the pain away from me M-_
Away from me ^
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   Y$
'Cause you're everywhere to me Y;
And when I close my eyes it's you I see +N
You're everything I know 9
That makes me believe vjtw1n
I'm not alone ;h
I'm not alone [ y]|i
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   ~u
I am not alone x
Whoa, oh, oooh, oh S"
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   6ct
And when I touch your hand ZENgV
It's then I understand jF
The beauty that's within G>
It's now that we begin .&%
You always light my way X%
I hope there never comes a day Q_Acq
No matter where I go /%
I always feel you so %S
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   thosox
'Cause you're everywhere to me E*0_I
And when I close my eyes it's you I see Ja]$
You're everything I know ChF!
That makes me believe b]S;
I'm not alone e'U
'Cause you're everywhere to me R@JuB
And when I catch my breath -[(f{4
It's you I breathe O*K
You're everything I know Qy*
That makes me believe bl
I'm not alone hqdD
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   sMOnE
You're in everyone I see ri|
So tell me Q
Do you see me? OXpX

┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖

中文歌詞

掏出你的真心 讓我看個仔細 RE
你的真心飄向我的心湖 j-fclS
在我清醒的時候 總是不見你影蹤 '<h7;
但是當我沉睡時 你就無所不在 ?)=
無所不在 5j+(a[
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   ^
只管告訴我 我怎麼會變成這模樣 +I>[
只管告訴我 你怎會出現 你到底是誰 Q|[V`W
因為每當我環顧四週 \5
總是不見你影蹤 ! N
當我沉睡時 Y\f$
你就會現身 ?
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   `G.0
你總是無所不在 {o _$@
每當我閉上雙眼 我就會看見你 0g|-c
我能了解你 79
這讓我相信 //
我並不孤單 ?EHu
我並不孤單 u$^-
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   K
我知道你給我的感覺 (h[
實在不敢想像 35
你或許不是真的 Y
此刻 我感覺到 情海越陷越深 l)nGOi
我試著洗去我的傷痛 T^66<J
洗去我的傷痛 /i
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   --*BS
你總是無所不在 'sJ
每當我閉上雙眼 我就會看見你 ~i7;
我能了解你 p8kFM0
這讓我相信 AhoU
我並不孤單 P!
我並不孤單 NM?u4M
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   iX#
我並不孤單 '
喔… ┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   O+)
當我碰觸你的雙手 1`
我漸漸體會到 ;Lg
來自內心的美好 $xA
此時此刻 我倆的戀情開展 7
你總是照亮我的方向 Y]vO~
我希望別離的日子永遠不要到來 1S
無論我浪跡何處 %
我總會感覺到你 -Q
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   32rv
你總是無所不在 Ih?{y
每當我閉上雙眼 我就會看見你 f
我能了解你 !byKi
這讓我相信 vg
我並不孤單 2E f
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   d
你總是無所不在 Rp)q>A
每當我屏息的片刻 |g
我就會呼吸到你的氣息 05B
我能了解你 6Qcp
這讓我相信 u:B
我並不孤單 As{S
┠δ酈BS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   G{.)c
我看見的都是你 8>BG_q
告訴我 l|
你看得到我嗎 n
leojoe 发表于 2007-5-9 14:56:48 | 只看该作者
好听的歌哦~~糖糖支持你~以后有好歌q我哈。我做视频用/`
寶貝不乖 发表于 2007-5-9 22:16:55 | 只看该作者
喜欢~~~ 立刻去下~~~[s:38]
<object width=\"425\" height=\"350\"><param name=\"movie\" value=\"http://www.youtube.com/v/KC3s-JVhY1Q\"></param><param name=\"wmode\" value=\"transparent\"></param><embed src=\"http://www.youtube.com/v/KC3s-JVhY1Q\" type=\"application/x-shockwave-flash\" wmode=\"transparent\" width=\"425\" height=\"350\"></embed></object>
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享