注册天羽RO下载中心

天若D人真"好人"

旋涡鸣人 发表于 2005-12-2 07:48:26 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2005-12-1 06:22:

好主意.......................我拿面包好过

甘啊!你拿架面包车就算了...em06em06
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2005-12-5 12:55:39 | 只看该作者
旋涡鸣人 发表于 2005-12-5 13:15:06 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2005-12-5 12:55:

仲正................不如拿保马或者法拉里啦.............

拿架宝马引擎的战斗机,仲正...em06em06
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2005-12-6 20:47:02 | 只看该作者
圣骑 发表于 2006-1-27 22:21:23 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2005-12-6 20:47:

甘就5系车头咯..........就系飞头..............em09em09

永远都那么爱骂的!唉..
弒神天使 发表于 2006-1-31 03:55:06 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2005-10-24 01:53 PM:
个个弑神XX..........人地上班..........你话人地无胆...你留地址....人地来做咩春.........如果人地打你....甘你可以打110....你呢招都超绝........不如你来打我...........无所谓

小朋友~~关你閪事啊~~加上~~嗰阵我系魔盟吾系天若架傻閪~~距要上班我就吾洗?正一低B閪~~都懒得叼你架啦~~得寸进尺~~你妈閪再迟D先复帖吖~~我退出左你先开帖讲我~~一块閪甘~`你甘閪你出黎囖~~打赢我我成副身家比閪晒你~~正一白痴
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2006-2-3 14:47:07 | 只看该作者
弒神天使 发表于 2006-2-3 16:12:22 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2006-2-3 02:47 PM:

小朋友??虽然大过我....但5代表系小朋友....傻仔...甘仲意话人傻B....一T就知道你文化程度超低....5怪你..真枉生你个D人教你好好读书....

第一~~当事人吾系你你出咩声?
第二~~N多错别字就吾好话人文化低~~先理好自己~~起码我大专毕业~~你有么?
第三~~你甘中意出声米你出黎同我打囖~~吾关你事你出閪声啊~~一块閪达系块面度~~甘中意多管闲事去做街8吖7头~~
第四~~睇你讲D野就知你系小朋友啦~~洗人讲既咩~~你老母你甘閪恶就吾洗净系识隔住台电脑系度鸠UP啦~~仲要隔住台电脑都抽我吾赢嗰下先衰~~真系鸠UP多过呼吸~~
第五~~你老母你只死废閪出你閪声咩~~傻傻閪閪食雪批~~哩度有閪你讲野既资格啊~~你边閪个啊7头?敢问一句~~废閪~~你咩料啊?
第六~~你话不如我过去打你~~OK~~麻烦留低地址电话~~你敢留我敢去~~灰佬我就真系未惊过囖~~出得黎玩惊灰佬~~我第一次听~~你真系好閪搞~~惊灰佬你出黎玩托啊?惊灰佬当初嗰只扑街讲甘多野托啊?多鸠余

[ Last edited by 弒神天使 on 2006-2-3 at 16:17 ]
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2006-2-14 23:03:22 | 只看该作者
旋涡鸣人 发表于 2006-2-15 15:19:33 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2006-2-14 23:03:

甘多废话讲.....大专又点???不过我系移民澳洲读书......有你呢种人...睇来无几耐你就无命...或者叫自作自受........讲好D......不如去死巨......10句都有11句有个乜叉字.....记住.....自己讲噶野要自己负责.... ...

高文化低水平...em09em09em06em06