注册天羽RO下载中心

天若D人真"好人"

弒神天使 发表于 2006-2-15 23:13:07 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2006-2-14 11:03 PM:

甘多废话讲.....大专又点???不过我系移民澳洲读书......有你呢种人...睇来无几耐你就无命...或者叫自作自受........讲好D......不如去死巨......10句都有11句有个乜叉字.....记住.....自己讲噶野要自己负责.... ...

傻閪~~移民澳洲读书读书就吾会甘多错字啦~~废閪~~吹水都吾识吹~~加上~~移民澳洲读书既话甘就真系影响晒外国教育水平既面子囖~~10句着紧9句全部都系语法错误既~~知吾知咩叫语法错误啊小朋友?吾明番小学问你老师去~~教你嗰个老师真失败~~生你既更加失败~~悲哀~~中国又出左个败类~~
仲有~~我无几耐就无命?自作自受?真犀利~~你未卜先知?哈哈~~笑死我~~
PS:哩排过年精神病院放假?放左你只傻閪出黎~~边閪个守门口架?甘吾尽职既~~?
仲有~~你讲我要为自己讲既野负责?我一向都系有责任感既人~~你要我负咩责?要我点负?傻閪讲野真系无脑既~~登你老豆老母可怜~`好生吾生生左个无脑既白痴~~
再次PS:你真系一个有爷生无乸教既废閪~~我讲野关你事?你咩身份同我讲野?垃圾会出垃圾人~~你睇吾过眼米代替嗰个咩咩垃圾会会长过黎稳我囖~~又吾敢净系识得把閪声~~有用咩废閪?隔住台电脑以为自己好閪恶甘~~真人其实一只蕃薯甘~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2006-2-15 at 23:15 ]
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2006-2-17 12:33:55 | 只看该作者
旋涡鸣人 发表于 2006-2-19 16:25:22 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2006-2-17 12:33:

有种米留低个真名咯......废狗

留名又点,你有本事?
弒神天使 发表于 2006-2-20 23:49:13 | 只看该作者
Originally posted by ※寂寞¢回忆※ at 2006-2-17 12:33 PM:

有种米留低个真名咯......废狗

明?如果你真系有种既话就吾会叫我留明啦~~吾通我留明你可以稳到我?吾通你可以咒我?傻閪傻閪~~地址我留过架啦~~自己查番D帖~~有本事就过黎~~我随时奉陪~~
PS:你真系狗口长不出象牙~~你讲甘多野做乜7?我地址又留过了~~吾通你敢留?留低个名你可以对我点?一只閪甘~~正一死废閪
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2006-2-21 18:18:29 | 只看该作者
弒神天使 发表于 2006-2-22 02:58:26 | 只看该作者
留吾留关你閪事~~傻閪~~狗你条命~~废物一个~~成日周街吠~~我叫黄结维~~你老母你有种黎P我~~废閪~~
无种就米閪出声~~一只閪甘

[ Last edited by 弒神天使 on 2006-2-22 at 03:00 ]
 楼主| ※寂寞¢回忆※ 发表于 2005-10-24 13:53:14 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享