注册天羽RO下载中心
楼主: 战神_lin

大家看完这图`评下理

スメ|杰斯 发表于 2005-8-9 00:06:47 | 只看该作者
原来你做甘多野,都系为左呢副野姐~早讲啦~你想我讲咩我米讲咩罗...你载上离比GM罗...

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-9 00:08:00 | 只看该作者
不过.....JS你闹人又好似太过.......你岩先开你老婆个号话我地工会D人系咩...我同小鸡鸡同听到嘎.................不过算啦.............你一向都5正经嘎啦..........做左你同学甘耐....都了解嘎啦!~~~..........

嘻嘻

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-9 00:09:20 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-9 12:06 AM:
原来你做甘多野,都系为左呢副野姐~早讲啦~你想我讲咩我米讲咩罗...你载上离比GM罗...

[s:9][s:9]人地都无叫GM封你....你做咩甘讲吖????[s:12]

スメ|杰斯 发表于 2005-8-9 00:12:10 | 只看该作者
Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-8-9 12:09 AM:

[s:9][s:9]人地都无叫GM封你....你做咩甘讲吖????[s:12]

封米封罗....怕咩姐....鬼叫人地载图技术好吖......我无野讲....我承认我系闹人吖...GM封我啦!

スメ|杰斯 发表于 2005-8-9 00:15:12 | 只看该作者
牺牲一个SF噶号比我知道人心险恶呢个道理,几抵吖

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-9 00:17:15 | 只看该作者
甘你闹人又5岩嘎....人地只系要你一句SORRY姐...悟通甘都悟得???

スメ|杰斯 发表于 2005-8-9 00:21:57 | 只看该作者
Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-8-9 12:17 AM:
甘你闹人又5岩嘎....人地只系要你一句SORRY姐...悟通甘都悟得???

NOWAY!同呢D人SAY SORRY 绝对无可能!

oliver5270 发表于 2005-8-9 00:22:19 | 只看该作者
什么意思,不懂

スメ|杰斯 发表于 2005-8-9 00:24:06 | 只看该作者
要封就封,我无所谓!

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-9 00:27:07 | 只看该作者
简单来说...就是JS骂人,人家登相片上来(但LIN没有叫GM封JS号,只是想JS说声SORRY,叫大家评评理),但是JS说LIN原来做这么多事都是为了叫JS骂他,然后叫GM封号...所以JS说看清楚LIN了,表示有点不满..........