注册天羽RO下载中心
楼主: MORS

我投诉GM01!揭露GM01的恶行!

关闭 [复制链接]
夏天の知了 发表于 2005-1-27 02:36:31 | 只看该作者
大家文明讨论吧……
弒神天使 发表于 2005-1-27 14:27:19 | 只看该作者
无鸠聊~~吾想玩或玩得吾开心米吾好玩囖~~有人用支枪指主你个亀头玩?痴閪线既~~讲甘多野托啊?傻閪閪甘~~之前边个话开SF都犯法?甘你玩黎做咩啊?玩SF都犯法架猪閪~~仲有啊~~SF系开黎比人玩既~~免费架扎~~你当你自己系咩啊?免费既野都系度UP三UP四~~你甘威吾见你开个供人玩?傻閪~~无人收你钱仲系度嘈~~D人都无脑既~~
PS:我净系一个玩左吾系好耐既玩家~~但睇吾过眼出黎UP几句~~ID名和论坛名一样~~吾顺既话可以随时黎P我
冰糖 发表于 2005-1-27 15:42:14 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-1-27 02:27 PM:
无鸠聊~~吾想玩或玩得吾开心米吾好玩囖~~有人用支枪指主你个亀头玩?痴閪线既~~讲甘多野托啊?傻閪閪甘~~之前边个话开SF都犯法?甘你玩黎做咩啊?玩SF都犯法架猪閪~~仲有啊~~SF系开黎比人玩既~~免费架扎~~你当你自己系 ...

我话噶~~~做咩比我咯~我系知法犯法~免费就咩都大噻啊~~~~
哈你都几得意哦~比人玩定系"挨人玩"就人见不同咯~
85437302 发表于 2005-1-27 17:01:50 | 只看该作者
哈哈 顶你 糖糖
賤.α魚_.〆! 发表于 2005-1-27 17:15:52 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-1-08 14:27:
无鸠聊~~吾想玩或玩得吾开心米吾好玩囖~~有人用支枪指主你个亀头玩?痴閪线既~~讲甘多野托啊?傻閪閪甘~~之前边个话开SF都犯法?甘你玩黎做咩啊?玩SF都犯法架猪閪~~仲有啊~~SF系开黎比人玩既~~免费架扎~~你当你自己系 ...

支持下妳~人地SOSO辛辛苦苦開嗰SF黎給大傢玩給!D甘噶人扭麯曬~太吾值得拉~~
樓上最多嘢UP果D啊~我喺遊戲都叫“MC傻鶏雞”有咩吾順喺GVG或PVP度P死我~米甘多嘢講~
85437302 发表于 2005-1-27 17:49:29 | 只看该作者
我号都被盗了P什么啊你这种么脑子的低等人型动物就知道打
弒神天使 发表于 2005-1-27 18:28:50 | 只看该作者
Originally posted by 冰糖 at 2005-1-27 03:42 PM:
我话噶~~~做咩比我咯~我系知法犯法~免费就咩都大噻啊~~~~
哈你都几得意哦~比人玩定系"挨人玩"就人见不同咯~

吾系大晒~~系你吾中意可以吾玩~~无人逼你~~你吾玩亦无人会觉得可惜~~你要知道你吾系D咩野~~你吾玩个服吾会因为你而无人玩~~吾玩就滚~~收爹~~仲讲甘多托啊?献世?
弒神天使 发表于 2005-1-27 18:30:19 | 只看该作者
Originally posted by 85437302 at 2005-1-27 05:49 PM:
我号都被盗了P什么啊你这种么脑子的低等人型动物就知道打

比人盗左号就吾P得?甘你无操作技巧架?如果无你都几垃圾下囖~~我之前全部野比人盗晒又吾系同一个刺一齐两个人守飞扬5座城?无装备就吾P得?你可以去收皮了~~无微操既人玩吾玩都罢了

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-1-27 at 06:31 PM ]
神樂飯飯 发表于 2005-1-27 19:34:21 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-1-27 02:27 PM:

无閪玩囖~你入面个人好劲吖。废物。你都系贪SF吾收钱先玩啫~~多閪余~真系吾叼你吾得。系你吾叼吾得~
弒神天使 发表于 2005-1-27 20:39:38 | 只看该作者
Originally posted by 神樂飯飯 at 2005-1-27 07:34 PM:
无閪玩囖~你入面个人好劲吖。废物。你都系贪SF吾收钱先玩啫~~多閪余~真系吾叼你吾得。系你吾叼吾得~

我有话吾玩咩?好似一向话吾想玩~~话犯法都系你哩班垃圾扎喔~~关我閪事啊?我有讲过吾玩?你对眼生系C眼度架?连字都吾识睇~~番去读多几年书先讲野啦~~仲有~~我洗贪吾洗钱而玩?米傻啦~~吾知我边个就麻烦去广C问下D老玩家边个系皇家天使~~问距D RO财产总数有几多先出声~~RO点卡我足够吾系出RMB而包1个号10年既月卡费~~甘吾够我玩?我入黎玩系陪我朋友玩罢了~~又话吾玩又出甘多閪声~~垃圾收爹5该~~