注册天羽RO下载中心

讲述FLYAWAY的历史。有兴趣的可以看我吹

冰鸟传说 发表于 2005-9-24 17:41:06 | 只看该作者
FLY噶历史好悠久啊,我好想知道老虎个人系点啊,但系衰败始终系衰败,无得好讲,我想老虎点都好过杰佬好多。SF毕竟系游戏,吾好太执着,睇来FLY噶重振系睇我同啊乖同埋鸡哥咯!!!系到想问下,FLY系首都3有过城未啊??em09em09em09
スメ|杰斯 发表于 2005-9-24 18:24:18 | 只看该作者
Originally posted by 冰鸟传说 at 2005-9-24 05:41 PM:
FLY噶历史好悠久啊,我好想知道老虎个人系点啊,但系衰败始终系衰败,无得好讲,我想老虎点都好过杰佬好多。SF毕竟系游戏,吾好太执着,睇来FLY噶重振系睇我同啊乖同埋鸡哥咯!!!系到想问下,FLY系首都3有过城未 ...

就凭你?吾用装备,就用饰物,武器,卡浩都打赢你啦...
以前首都3FLY长期占有噶
清秋 发表于 2005-9-24 20:48:03 | 只看该作者
Originally posted by じ☆veの乖♂ at 2005-9-24 11:52 AM:
FLY是最历史悠久的工会了。也敢说是第一个工会。那时的风风雨雨,现在回想起来,还真的感受深刻。那时,我,老虎,北极,秋心、13,云,虫,芝芝,小爱,UNNAME,潮潮,浪人,傻杰,傻鸡,WIND,等等,为FLY做出了 ...

好悠久的历史哦。。。
看了那些旧的帖子有点伤感
那么多人都走了哇,真是可惜了
 楼主| じ☆veの乖♂ 发表于 2005-9-24 21:59:41 | 只看该作者
Originally posted by 清秋 at 2005-9-24 08:48 PM:

好悠久的历史哦。。。
看了那些旧的帖子有点伤感
那么多人都走了哇,真是可惜了

说句难听的。这何止伤感这简直就是将一个充满活力的年轻人`
无缘无故判死刑一样。哎。回想起来FLY给我的回忆太多了。有自豪。有骄傲。有堕落。有失望。点点滴滴。。。没有一点是可以遗忘的。
スメ|杰斯 发表于 2005-9-24 22:12:26 | 只看该作者
我系系FLY最强噶时候加入噶....想当年我个CK无BOSS卡就同精灵全身噶人硬碰...米一样感打~
冰鸟传说 发表于 2005-9-24 22:15:36 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-9-24 22:12:
我系系FLY最强噶时候加入噶....想当年我个CK无BOSS卡就同精灵全身噶人硬碰...米一样感打~

你而家有装备又如何啊,一鬼样,首都都囖吾到em09
スメ|杰斯 发表于 2005-9-24 22:21:03 | 只看该作者
Originally posted by 冰鸟传说 at 2005-9-24 10:15 PM:

你而家有装备又如何啊,一鬼样,首都都囖吾到em09

GVG靠配合噶,我一个人可以拿一座城,感又点?边个可以守?
冰鸟传说 发表于 2005-9-24 22:39:48 | 只看该作者
你囖到先算啦,我如果吾系暑假翻学,早就成身BOSS装备啦,配合吾好,只系你噶组织能力有问题,自己反省下啦em09
ゼ魔.剎ㄨ 发表于 2005-9-24 23:14:28 | 只看该作者
我没记错噶话!
老虎系全F第一个暴级噶人!当时我系盗城见到距甘劲即刻叫距加我入会!跟住距就加佐我拉!仲给佐套+7装备给我!黒狐战鞋 UJ斗!以家以2件野仲留系度!
但是当FLY第1次重组后我贪玩成日没反去帮手!以家系度同老虎讲SORRY![s:12][s:12] 唉··时间过得真系快甘就差无多一年拉!走噶走!以家都没几多旧人路!
傻杰好似系第一次解散后噶人!em03em03
ゼ魔.剎ㄨ 发表于 2005-9-24 23:19:31 | 只看该作者
再讲下!果阵我系幠识玩RO噶!
我好惭愧整日话翻黎帮乖哥手但系咩都做幠做!所以乖哥可以从删佐我名!
唉······果阵见RO识到甘多人真系好开心不过一次又一次噶事件另我噶心灵!
好累!
好累!