注册天羽RO下载中心
楼主: 伦伦媺媺

恶魔会长,为什么跟我们风色幻想的会敌对起来了?回复一下

暴风¢雷 发表于 2005-7-19 12:52:17 | 只看该作者

人系点死....

傻仔!!玩游戏好似无咩甘,你改得魔盟呢个名!!就注定卑恶魔玩死.哈哈真系无知的人类!!!!睇下到时你会遇上咩恶魔,巨会玩你呢定系立即杀佐你呢!!甘就要睇下你咯命运啦!!!!!无知!!!!!-----------死神上
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 13:30:01 | 只看该作者

啊呀,屎就屎啦,让喔.让你条閪毛,老閪D出呢打群交,奉陪到底,最好带定刀喔

楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 13:38:24 | 只看该作者

好啊,你中意米打咯,无咩所谓,我输得起啊~~~~

仲有,你条女好閪丑啊,好似上閪完床比人叼沟完,无閪晒精神咁,骚閪一只,我想呕~~~~靓女喔,米叼閪完,一脚走个只~~~~
肥仔sam 发表于 2005-7-19 15:29:21 | 只看该作者
楼上注意下自己讲野拉!甘hi难听!可见素质........唉!唉!唉!
向你默哀数秒........
弒神天使 发表于 2005-7-19 17:02:40 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 12:52 PM:
傻仔!!玩游戏好似无咩甘,你改得魔盟呢个名!!就注定卑恶魔玩死.哈哈真系无知的人类!!!!睇下到时你会遇上咩恶魔,巨会玩你呢定系立即杀佐你呢!!甘就要睇下你咯命运啦!!!!!无知!!!!!-----------死神上

至于我比吾比恶魔玩死系我既事~~无需要你去理甘多~~我既命运不至于到你去理
弒神天使 发表于 2005-7-19 17:04:06 | 只看该作者
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-19 01:38 PM:
仲有,你条女好閪丑啊,好似上閪完床比人叼沟完,无閪晒精神咁,骚閪一只,我想呕~~~~靓女喔,米叼閪完,一脚走个只~~~~

你话我条女比人叼鸠完~~你又知既~~比我叼完~`你吹啊~~好过你无得叼~~一睇就知小朋友一个~~你想打交~~OK~~留你个地址电话~~我睇你到时讲野仲会吾会甘口响?对你洗用到刀?可笑~~我都话囖~~20秒你仲起得身当你赢~~
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 18:26:14 | 只看该作者
本人认为边个老閪边个训低,系5讲道理你吹爆我只閪啊!
SB
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 19:07:39 | 只看该作者

哦,打啦,无咩所谓,我怕你五系自己打,系搵枪手渣,我系小朋友渣,

的确我系得15岁渣,五信可以问人噶,你中意米打我咯.我都比人打惯啦,无咩所谓,打就是了,
弒神天使 发表于 2005-7-19 19:26:47 | 只看该作者
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-19 07:07 PM:
的确我系得15岁渣,五信可以问人噶,你中意米打我咯.我都比人打惯啦,无咩所谓,打就是了,

小朋友一个~~脑袋都未生齐就番去读书啦~~可人叫人单挑~~你多多命都吾够死啊傻閪~~15岁~~吾好话5拳~~打你两拳你仲起到身我点都得啊啦~~
PS:好一句比人打惯~~原黎D人贱到要比人打先得~~吾比人打就吾安乐~~真系命贱~~无计~~捞閪D命就系甘贱~~习惯晒~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-19 at 19:41 ]
翔空 发表于 2005-7-19 19:49:20 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-19 07:26 PM:

小朋友一个~~脑袋都未生齐就番去读书啦~~可人叫人单挑~~你多多命都吾够死啊傻閪~~15岁~~吾好话5拳~~打你两拳你仲起到身我点都得啊啦~~
PS:好一句比人打惯~~原黎D人贱到要比人打先得~~吾比人打就吾安乐~~真系命 ...

出炉铁....[s:10]