注册天羽RO下载中心
楼主: 伦伦媺媺

恶魔会长,为什么跟我们风色幻想的会敌对起来了?回复一下

翔空 发表于 2005-7-19 19:50:04 | 只看该作者
小朋友青春期,把閪口就收下
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 21:24:19 | 只看该作者

我的意思系,我比人打惯,打到我五觉得痛啊,傻仔,我读你条毛啊

系中意打交啊,你吹閪咩,咬我啊笨七,你咁噶閪样都系个句,收皮啦扑街冚家铲
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 21:25:35 | 只看该作者

你中意话两拳打低我米打咯,咁叻,最叻你啦,閪仔~~~打啦打啦,打埋你老豆老母啦

最好一拳塞入你老母个閪度啦,问下她舒服吗
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 21:27:27 | 只看该作者

仲有,你个句PS,真系几捞噶,捞B就都系个句,翻去吃屎啦

卡卡卡卡卡卡卡卡卡卡卡卡
弒神天使 发表于 2005-7-19 21:52:57 | 只看该作者
哎~~D小朋友真系~~开口埋口就閪閪声~~你真系叼过?我惊你连扯都未识扯啊~~你惊我吾会打你?你出黎我一定打~~正閪仔~~死净把閪口~~哩D甘既废閪迟早比人打死多个病死~~你经常摆只手落你老母个閪度?甘你威囖~~我就无你甘变态啦閪仔~~仲有~~你吾系讲到自己好閪威既咩?点解经常比人打啊?真系可怜~~仲有D羡慕添~~我甘大个仔都未比人打过~~真系有D吾好意思既姐~~
仲有~~你几时见过D捞閪识讲英文啊?你将讲英文既当捞閪甘你就真系捞閪啦~~小朋友~~想玩野~~读多几年书先啦~~理解能力甘差学人出黎行~~我出黎玩嗰阵你都吾知仲系边度饮紧奶啊閪仔~~一块閪甘~~讲甘多托7啊?讲到自己甘閪英又吾敢留电话地址~~废閪~~
弒神天使 发表于 2005-7-19 21:55:05 | 只看该作者
以家D閪人~~以为隔住台电脑就可以顺口开河~~乜7都办大佬~~我就真系未见过大佬啦~~你甘恶出黎比我见下吖笨7
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 23:09:12 | 只看该作者
野蛮就是道理,学也小朋友
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 23:18:21 | 只看该作者

哦,学閪左啦,大人.连字都五识打就真系几閪威噶啦,慢慢威饱它啦,閪佬

楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-19 23:19:52 | 只看该作者

阳萎?你咁早噶,吃D领头羊啦,好D噶,慢慢放你个空炮

自己翻去慢慢打啦,关我閪事
弒神天使 发表于 2005-7-20 04:00:54 | 只看该作者
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-19 11:19 PM:
自己翻去慢慢打啦,关我閪事

你UP乜7啊?小朋友~~野都未识讲~~你吾系话出黎打既咩?吾系好叻既咩?以家又吾敢啦?吾敢就收爹米甘閪多声出啦~~白痴