注册天羽RO下载中心

恭喜风色会长

○о兲會黒о○ 该用户已被删除
○о兲會黒о○ 发表于 2005-7-20 23:43:13 | 只看该作者
为了神器 发表于 2005-7-20 23:58:21 | 只看该作者
嗨......没话说......
偌べ雲 发表于 2005-7-21 00:05:08 | 只看该作者

恭喜會長

妳們睡街叻可以不用髮工資恭喜恭喜看看我們多好幫會長省錢
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 00:30:27 | 只看该作者

你同我收爹啦!

傻仔会???我地会长??吾会同你班弱智无耻的人玩....OK?
偌べ雲 发表于 2005-7-21 00:33:00 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 00:30:
傻仔会???我地会长??吾会同你班弱智无耻的人玩....OK?

妳地垃圾唔敢同我地會嗜~~~垃圾~~~弱智~~~唔要麵~~~
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 00:34:26 | 只看该作者

你话训街?

RO度训街??得就好啦!甘我可以系街上开聊天室咯!不过GM吾卑啊!我地又点训呢?可能你白痴?FYM!吾系白痴,应该话无事多事揾屎做先岩!我讲得无错啦?-----你可以大过GM,甘你可以做上帝?OK?你系上帝?哈哈,有无可能呢?你去问问GM啦!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 00:36:47 | 只看该作者

垃圾?

你地咋嘛...我地系垃圾....桶呀,专装垃圾!!边个系扫把呢?甘米系GM咯,垃圾桶+扫把先清得D垃圾,我无话错啦!不过可能你无扫过地,因为你无手?
偌べ雲 发表于 2005-7-21 00:37:45 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 00:34:
RO度训街??得就好啦!甘我可以系街上开聊天室咯!不过GM吾卑啊!我地又点训呢?可能你白痴?FYM!吾系白痴,应该话无事多事揾屎做先岩!我讲得无错啦?-----你可以大过GM,甘你可以做上帝?OK? ...

想訓街?~~~好容易架~~~我穩GM幫妳囖~~~或者妳着不死我幫妳囖~~更簡單都唔識架~~~低能弱智~~~
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 00:38:12 | 只看该作者

偌べ雲系??靓仔?

巨系靓仔,靓过百两金!!点解?因为巨系千两金!哈哈,明无,训觉啦!!千两金!
偌べ雲 发表于 2005-7-21 00:38:31 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 00:36:
你地咋嘛...我地系垃圾....桶呀,专装垃圾!!边个系扫把呢?甘米系GM咯,垃圾桶+扫把先清得D垃圾,我无话错啦!不过可能你无扫过地,因为你无手?

妳估GM會掃我地丫定掃妳地丫啦?~~~