注册天羽RO下载中心
楼主: Legend

恭喜风色会长

′.丰囝.゛ 发表于 2005-7-21 16:14:13 | 只看该作者

睇咗上面记录..

忽然明白咗"厚"哩个字既来源..
翔空 发表于 2005-7-21 16:59:15 | 只看该作者
我一个人杀一个工会....呢D甘既会,开来献世
弒神天使 发表于 2005-7-22 03:57:07 | 只看该作者
仲记得~~上个星期6~~-_-##距一个人鼠左入首都4~~比我一个音投送左番归~~垃圾一只~~不用理会~~完全靠强制拆金~~战略被看穿了就凶别人叫人出来摆场~~点知人地凶番距就潜埋水~~
PS:嗰个伦伦媺媺同暴风¢雷~~好心米死撑啦~~你会长系垃圾就系人都知架啦~~不过都啱架啦~~乌蝇总喜欢往屎里围~~
仲有啊~~一个叫人真人PK~~一个比人叫去RO PK~~都吾敢留地址同入PKC~~死左距啦~~得把閪口~~含7大架你?又无实力~~把閪口又臭~~
仲有~~你两只低B閪~~我真系吾知你地UP乜7~~10句着紧9句都吾知讲咩既~~表达能力有问题就趁早去睇下~~再系甘落去既话~~摆吾耐架啦你~~
垃圾会就是喜欢收垃圾人~~又无实力系度鸠咩姐?你甘閪鸠就吾洗吾敢留地址吾敢入PKC仲要GVG训街啦~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-22 at 03:58 ]
啊勇 发表于 2005-7-22 08:59:01 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-22 03:57 AM:
仲记得~~上个星期6~~-_-##距一个人鼠左入首都4~~比我一个音投送左番归~~垃圾一只~~不用理会~~完全靠强制拆金~~战略被看穿了就凶别人叫人出来摆场~~点知人地凶番距就潜埋水~~
PS:嗰个伦伦媺媺同暴风¢雷~~好心米死 ...

WoW以上说话儿童不宜
暴风¢雷 发表于 2005-7-22 22:33:28 | 只看该作者

吾该所为的弒神天使留低你个地址

讲真个句.....讲来讲去,你都系吾讲你个地址,卑我的感觉系你都系无胆,话咩边个先话真人PK的留低地址.借口连篇!又话系广洲....广洲都够细啦!你话我地吾知讲咩?你自己理解能力差瓜,讲真,你留低个地址我,有朝一日我地会见面!留低啦你怕人地来烧你间屋咩?快D留啦!
弒神天使 发表于 2005-7-23 03:31:53 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-22 10:33 PM:
讲真个句.....讲来讲去,你都系吾讲你个地址,卑我的感觉系你都系无胆,话咩边个先话真人PK的留低地址.借口连篇!又话系广洲....广洲都够细啦!你话我地吾知讲咩?你自己理解能力差瓜,讲真,你留低个地址我,有朝一日我地 ...

我好乐意留~~广州市石蹊金碧花园第二期7座1703~~随时欢迎你过黎稳我~~最惊你吾敢过~~越秀嗰间就吾留比你啦~~因为哩边得我啊婆~~如果我吾系度你搞我啊婆米7?留石蹊既地址比你~~我自己一个人既屋~~反正买左未装修~~入到去你想点打都得~~em07讲埋你几时过黎稳我~~我吾系甘得闲等你黎稳我而吾装修既~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-23 at 03:35 ]
炽爱天使 发表于 2005-7-23 05:18:21 | 只看该作者
玩游戏玩出真人PK了em03em03em03
暴风¢雷 发表于 2005-7-23 13:41:15 | 只看该作者

我揾个时间就来一趟

希望你个阵系度!
弒神天使 发表于 2005-7-23 16:41:13 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-23 01:41 PM:
希望你个阵系度!

稳时间?何不大方D讲话吾敢过~~我地址都留左啦~~你又吾约时间~~算点?哎~~无料就米办大佬~~以家搞到自己一D面都无又何必呢?
阿蓝斯雷欧哈特 发表于 2005-7-24 00:13:53 | 只看该作者

我讲左禁耐都系未听明咩?留低电话就得啦

你留低个手机号码就得啦,猪,边个得闲同你系论坛玩细路仔煮饭仔?
留个死人地址,去左你都五知逃左去边啦!!!