注册天羽RO下载中心

番工第三日

小麽麽 发表于 2008-2-17 10:09:28 | 只看该作者
很女子!很弓虽大!很禾口谐!
 楼主| 弒神天使 发表于 2008-2-16 21:08:38 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
[wmv=0]http://bbs.ip66.com/ewebeditor/UploadFile/20062812959821.wma[/wmv]
番工第三日
哈哈..今日又见番寻晚比人爆头嗰个男..包住绷带都要黎唱K..我够晕既..无端端走过黎..同我讲左声多谢..我更晕..我都无帮D咩..净系帮手阻止过一次..今日距同左个女一齐黎..无错既话应该系寻日个男条女..两个揽住入房..哎..哩个咩世界..真系吾明..
开心既事系下午发生..楼面吾够人用..我比人调左去楼面..唸住入番执野..入到房间..见到一个好靓好靓既女系度唱歌..系我中意嗰类型哈..好卡哇依呢..把声仲好似卫兰..之后我三番四次入去清理房间..距都有望我..应该开始注视到我挂..哈哈哈..到距临走嗰阵..距稳人叫左我过去...之后问我..\"你望左我好多次咯喔..系米..想沟我啊?\"..之后距朋友搭左句话..\"对人有意思就上啦..我姐妹寻日失恋..以家无拖拍架..洗吾洗我帮下你?\"..跟住拉左我埋一边..偷偷地比左个女电话我叫我把握机会..然后闪左..我发左条短过去..自我介绍左下..之后问距得吾得闲稳日出黎食饭..距居然应承左..哈哈哈..开心ING..希望有新既开始啦..
仲有件都比较开心既事..我终于稳到以前等左5年嗰个女张相..但以家稳到居然无咩感觉..可能我已经吾再中意距啦挂..唯一吾甘心系连朋友都无得做..希望有日可以同距做番朋友啦..虽然距对我吾住..HURT得我好深..但..点讲都好..距都系我曾经最爱既女人..罗蕴莹..我爱你哩个词以前我好想同你讲..但一直无机会..仲傻傻甘系你身边守候左5年..曾经..我亦唸过我以后只会娶你一个..你以后要做我老婆..但一切一切..都已经过去左好多年啦..以家..我唯一想既就系..或者可以讲请求..你可以同我做番朋友..我..会等你..你应该好清楚..我唯一一个未对距讲过大话既女人就系你..我对你所讲既每一样野..都出自内心既..
发觉系度做野虽然几攰..但真系日日都有新鲜事出现..期待听日既来临

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享