注册天羽RO下载中心

番工第四日

寶貝不乖 发表于 2008-2-17 22:56:12 | 只看该作者
看的好累。。。不过还算看完了。。。 发现原来在赞自己咯。。。 [s:13]
每天一篇 ,写日记???
真是好心情
小麽麽 发表于 2008-2-18 16:10:02 | 只看该作者
SU5SU a
wert 发表于 2008-2-18 22:48:24 | 只看该作者
那里工作这么爽?居然感多靓仔靓女?感多好野发生?做边行吖?
 楼主| 弒神天使 发表于 2008-2-17 20:53:15 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
怪事日日有..新公司特别多哈.. 今日有个傻妹系个场度乱兜..稳吾到自己间房..之后去左巴台稳688系边..留意左下..个女好似黑瑟会个小熏喔..笑起来特甜..之后距条仔行左过黎..虎视眈眈甘望住我..我仲以为距想开我拖添..不过个女仔都无理距条仔..仲系一直笑住望我..哈哈哈..我同事话...蛙爷..你今次大祸啦..小心出门口比人伏啊..之后我好凶甘望左个男两眼..再都无理过距..距系嗰度望左我好耐呢..距条女吾系硬拖距走距都吾肯走甘.. 到左下午..我着住套老西行左出去楼面运货..吾知边个放风出去话我单身..D清洁啊姨走晒过黎..粉粉向我推荐距地D女..发觉..原黎好多都系我屋屋附近住..哈哈..悟知系玩定系认真啦..不过真系好搞..仲话听日罗相比我见添..搞到好似相体甘..以家先知..原黎..我着住套老西嗰阵..都过得去..鬼叫..成个场..后生而又系广州人得我一个咩.. 今日又比人间接甘赞啦..开心ING..比人话我得18岁啊..个个都吾信我有22岁..我罗身份证出黎比距地睇距地都吓左一跳..话我生得后生..哈哈哈..年年18岁..值得庆祝一下.. 我相信..我吾会做哩行好耐..我一定会继续向上怕..吾会原地踏步..我要嗰D曾经睇吾起我..讽刺我..嘲笑我..背叛我既人一个都得吾到好既结果..我以家只差一个机会..当哩个机会我把握到既话..我会直冲顶峰..远远超越D对我吾好既人..琴棋书画我样样精通..我吾信哩个社会会埋没我哩D多才多艺既人才..哈哈哈..你地等住..
[wmv=0]http://222.92.23.119/bobby/space/wn.wma[/wmv]

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享